Cautare

2580 de rezultate pentru "antena 1 acuzat" (3.15 secunde)
Consilierul PD, Radu Teodor, l-a acuzat ieri pe Emilian Stefarta, consilier PNL, ca profita de functia de presedinte al Comisiei de urbanism a Consiliului Local Craiova, pentru a castiga bani din proiectele de urbanism pe care le intocmeste clientilor.
Cat priveste falsuri de care este acuzat, edilul sustine ca "toate sunt in inchipuirea lui Carjaliu" si il acuza la randul lui, de comiterea unor abuzuri.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
El l-a acuzat pe Iliescu ca este "un profitor de Revolutie" pe care a confiscat-o in favoarea Partidului Comunist".
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului.
Iata ca la un moment dat sunt bune serviciile, alta data nu sunt bune serviciile", a replicat Vasile Blaga, adaugand ca, daca Cozmin Gusa "stie despre cineva ca a incalcat legea sau ca a folosit ilegal banul public sau ca a luat o decizie impotriva legii, are obligatia morala, civica sa mearga la cea mai apropiata sectie de Politie sau la Parchet si sa reclame", existand si reversul medaliei, si anume "daca acuza fara acoperire, sa poata fi acuzat conform Codului Penal".
Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, l-a acuzat pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca are "mintea ratacitoare si schimbatoare", pentru ca a pledat pentru mentinerea cotei unice, dar si pentru aplicarea unor cote de impozitare diferentiate, si pentru ca sustine ca in SUA ar fi invins socialismul.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
El a acuzat ofiteri ai serviciului de securitate britanic MI5 de complicitate la maltratarea suspectilor de terorism. ... Acesta e acuzat ca ar fi blocat publicarea unor documente care ar fi dovedit implicarea MI5 in torturarea rezidentului britanic Binyamin Mohamed, motivand ca un astfel de gest ar "dauna" sigurantei nationale.
Unii dintre membrii Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj au acuzat in Adunarea Generala a reprezentantilor, organizata luni, ca din cauza scandalurilor pe sefia institutiei nimeni nu s-a mai ocupat de Centrul Expozitional.
Iliescu a acuzat faptul ca actualul congres s-a concentrat doar pe alegerea structurii de conducere, fara analiza cauzelor care au dus la esecul la alegerile prezidentiale si parlamentare.
Dupa ce Anastase a acuzat PSD, de la tribuna, ca a cerut 127 de miliarde de lei pentru a vota Legea pensiilor, Victor Ponta a venit la tribuna si a declarat ca presedintele Camerei va plati pentru ceea ce a facut.
Astfel, intre cei mai aprigi contestatari ai actului normativ a fost senatorul PSD Toni Grebla care a acuzat-o pe ministrul Elena Udrea ca doreste sa centralizeze sub egida ministerului principalele lucrari de infrastructura si sa prioritizeze astfel programele nationale de dezvoltare in functie de preferintele politice.
A fost acuzat de trafic de influenta si coruptie.
Ponta a declarat ca el a trecut la bibliografie autorii despre care Nature scrie ca i-ar fi plagiat si singurul lucru de care poate fi acuzat este ca nu i-a trecut in subsolul paginii, sustinand ca, daca a gresit, va raspunde in fata unei comisii.
Alaturi de Ovidiu Tender, Marian Iancu este acuzat de infractiuni de natura economica care au adus un prejudiciu de 2700 de miliarde de lei statului. ... Marian Iancu este acuzat de mai multe infractiuni economice in dosarul Rafo-Carom.
Ionel Mantog, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), a acuzat intr-o conferinta de presa corpul de control al ministrului ßeres de incompetenta in cazul verificarilor de la CE Turceni, potrivit Amos News.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
google-analytics.com